de avond van de jurk

We verkopen al een tijdje jurken voor vrouwen, een kleine selectie van de jurken van Tante Betsy. Lekker bloemig en mooie retro motieven. We krijgen er leuke en goede reacties op, dus gaan we meer jurken verkopen in de winkel.

sneakpeak avond van de jurk

We zijn naar allerlei beurzen geweest, hebben hippe catwalks met wintercollecties bekeken en van alle jurken die wij mooi vinden, hebben we er veel meer besteld dan we zelf aan kunnen.

Zo hebben we net een aantal prachtige jurken bij Froy & Dind besteld, dat zijn de makers van die kinderkleren met frisse patronen. Jouw jurk (of die van je vrouw) kan dus straks net zo’n  patroon hebben.

UPDATE!

De datum is geprikt: op donderdag 9 oktober is De Avond van de Jurk. Die avond krijg je 25% korting op alle jurken.  Zeg op facebook dat je komt!

Een avond met bubbels en hapjes (we trakteren het liefst op dingen die we zelf ook lekker vinden), korting en met een klein kampvuur in de tuin. Klinkt heerlijk toch?

Na 9 oktober verkopen we de jurken gewoon in de winkel, zonder korting. We hebben nog steeds geen pashok, maar wel een hele leuke gang waar verder niemand komt.

de avond van de jurk