de Dopper is een goede fles

De Dopper is een fijne, robuuste drinkfles. Hij bestaat uit drie delen: een fles, een dop en een kop. De grote opening drinkt lekker en daardoor kun je de fles ook gemakkelijk schoonmaken. En de dop + kop maken een chique bekertje.

dopperDe Dopper is echt een goed product. Het is een goede, stevige fles waar je water of sap in kunt doen. Je koopt dus niet steeds een plastic flesje meer: beter voor het milieu en de portemonnee. Maar dat is niet alles, een deel van de winst van de Dopper wordt gebruikt om mensen toegang te geven tot schoon drinkwater in landen waar dat niet zo vanzelfsprekend is. En het flesje wordt klimaatneutraal geproduceerd.

It is amazing, Mike!

Het is echt amazing. Er zijn zó veel producten op de markt die goed lijken, maar helemaal niet zo “groen” zijn. Dat heet greenwashing: je zet wat lege leuzen op de doos, noemt het een eerlijk product en dan lijkt het goed. Maar dit hebben we gecheckt en: ze zijn echt goed bezig.

Daarom verkopen we Doppers. We hebben een heleboel verschillende kleuren, en ook de special edition van roestvrij staal.

BONUS:
Heb je nog een uurtje over? Hier staat een documentaire over de baas van Dopper in Kathmandu, Nepal.

TROUWENS:
We hebben natuurlijk ook mooie drinkbekers met dinosaurussen en prinsessen.

Dopper

Koop ‘m bij ons in de winkel! (niet meer in de webwinkel verkrijgbaar)

Extra info!

We kregen een mail van Dopper, daar stond in:

Wat een leuk artikel! Let wel dat de Dopper echt gemaakt is ter promotie van het drinken van kraanwater. Er kan wel vruchtensap in de Dopper Original worden geplaatst, maar de kleur van de Dopper kan door de zuren hierdoor aangetast worden (binnenkant). De Dopper Steel kan echter niet tegen cola en citrus dranken en is echt alleen voor water. Dit kan namelijk het staal aantasten. Op het Etiket staat aangegeven dat de Dopper Steel niet is bestand tegen bijtende dranken.