ff resetten + zomer SALE

Komende weken gaan we de winkel een beetje resetten. We gaan de indeling veranderen: de kassa komt ergens anders, de planken hangen we anders op, er gaat van alles gebeuren.

Kijk dus niet gek op als alles ineens anders staat of als je een stapel dozen in het gangpad vindt. We resetten de boel grondig!

Speelhoek
Menig kind rent er meteen op af: onze speelhoek is razend populair onder onze kleine bezoekers. Terwijl kinderen zich vermaken in de speelwinkel of met de treintafel, winkelen de ouders lekker rustig: win + win.

speelhoek

De speelhoek gaat straks verhuizen naar de andere kant van de deur, waar nu de spelletjesplank is. We zullen alle kinderen die de verkeerde kant op rennen laten afbuigen naar de goede hoek. En het wordt echt een hele goede hoek. Dat sowieso.

Sale
En als we dan toch aan het opruimen zijn, dan maken we meteen extra ruimte op de schappen door onze SUPER MEGA GEWELDIGE ULTRA ZOMER SALE. Komt dat zien, komt dat zien. Grote kortingen op veel producten.

(Hot en) Tot ..
Op 22 augustus wordt het nieuwe station Vaartsche Rijn geopend, dat is meteen onze deadline, dan willen we klaar zijn met al het gereset.