lekker loom

Er komen regelmatig mensen de winkel binnen die naar de balie lopen en iets in hun loopje verraad het al.. misschien lopen ze een beetje elastisch, nee dat is het niet, ze hebben polsen zonder versiersels, nee, dat is het ook niet, misschien kijken ze een beetje moeilijk, ja dat is het.

Ze kijken een beetje moeilijk omdat ze weten dat er een nieuwe rage is, iets met elastiekjes, maar ze weten niet precies hoe het heet of hoe ze het moeten omschrijven. Soms denken ze ook dat wij dat vast niet hebben omdat we misschien niet meegaan met trends, maar dat is niet het geval. Als iets “in” is en we vinden het zelf ook leuk dan doen we er zeker weten aan mee.

Ze willen dus die loom-elastiekjes. Iedereen wil die loom elastiekjes. Je kunt tegenwoordig niet meer naar een feest  met kinderen zonder dat er een clubje kinderen in een hoek zit met op een tafel een enorme bak op kleur gesorteerde elastiekjes. Jongens en meiden samen.

Laatst was ik bij mijn familie en inderdaad..

DSC_0069 DSC_0068loom

…mijn neefjes en nichtjes leerden me loomen.

Op youtube staan veel filmpjes om je nieuwe vormen te leren, je kunt jezelf dus de allermoeilijkste dingen leren, zoals deze gave bloemen.

Wij verkopen het apparaat en de elastiekjes, we hebben neonkleuren en oranje en blauw en doorzichtig en … nou ja kom maar uitzoeken welke je nodig hebt voor jouw loom-kunstwerk. Deze zomer wordt lekker loom.