over onze webwinkel

Vorig jaar besloten we dat we een nieuwe website wilden, eentje waar we gemakkelijk nieuwsberichten op kwijt konden en die lekker fris en fruitig is. Wat je nu ziet is het resultaat. We zijn er erg tevreden mee.

Natuurlijk wilden we dan ook een flitsende webwinkel, eentje die bij ons past.  We hebben nooit de ambitie gehad om de nieuwste speelgoedconcurrent te worden, met zo veel mogelijk verschillende producten en van alles 100 op voorraad. We willen dat onze webwinkel hetzelfde gevoel geeft als onze gewone winkel.

Daarom zijn alle foto’s van producten in de winkel gemaakt, als het even kan op de plek waar ze in de winkel ook liggen. Zo kun je toch nog een beetje rondsnuffelen in de winkel (want we horen heel vaak dat mensen het zo leuk vinden om bij ons te struinen) en krijg je een goed beeld van waar je je producten koopt. Niet uit een loods met grijze mensen, maar gewoon bij ons uit de winkel.

We hebben een aantal producten uitgekozen en voegen elke week weer een paar nieuwe dingen aan de webwinkel toe. Je vindt er dus, net als in de echte winkel, altijd weer iets nieuws.

Koop je iets, dan stoppen we je artikelen in een doos of envelop en pakken we het cadeau mooi in. Inpakken is onze hobby.

Wat ook kan is je cadeau’s online bestellen en ophalen in de winkel, dan zetten we het cadeau voor je klaar en kun je het zo meenemen.

Neem maar eens een kijkje!

Klik hier als je al een kijkje genomen hebt deze week.

kijkwebwinkel