Bobles, Dino grijs

 189,50

Categorie: Tag:

Beschrijving

Het is moeilijk om een ​​ander speeltje te vinden dat zoveel jaren plezier geeft als bObles Dino.
bObles Dino is geweldig in het stimuleren van zowel de verbeeldingskracht als de motorische ontwikkeling van uw kind. Zowel baby, peuter als kind kunnen hem gebruiken als leuke glijbaan en spannend klimrek.

Het kleine deel van Dino heeft een geribbelde kant en is daarom goed in het prikkelen van de zintuigen van de baby als er mee wordt gespeeld. Hetzelfde onderdeel werkt als een trap die leidt naar de leuke glijbaan die kietelt en lacht wanneer deze wordt gebruikt.

Met zijn eenvoudige Scandinavische design en functionaliteit is bObles Dino een musthave voor elke kinderkamer. Gebruik het als krukje om het klimmen naar bed leuk en speels te maken of leun tegen Dino aan wanneer je je favoriete boek leest.

bObles Dino is ook het perfecte onderdeel van een leuke en uitdagende hindernisbaan en kan aan verschillende kanten worden geplaatst waardoor het een nieuwe en leuke ervaring wordt.

De glijbaan is niet alleen voor baby’s en kinderen om te gebruiken, maar ook auto’s, ballen en barbiepoppen rollen graag over Dino’s rug.

Afmetingen: H 34, L 70, B 24 cm

Omdat alle producten met de hand worden afgewerkt, is geen enkele precies hetzelfde en kunnen ze in grootte verschillen.

Materiaal: bObles Tumbling meubelen zijn gemaakt van EVA-schuim en getest voor kinderen. Het antislip oppervlak is zacht, gemakkelijk schoon te maken en laat geen sporen achter op de vloer. Was bObles met water.