Bobles, Olifant marble

 159,50

Categorie: Tag:

Beschrijving

Met zijn prachtige Deense design is de bObles olifant zonder twijfel een van onze meest iconische en populaire speel meubels tot nu toe. Het is moeilijk voor ons om ons een kinderkamer voor te stellen zonder de elegante en multifunctionele olifant, die kinderen kan helpen om de bovenste plank te bereiken, beweging en spel te stimuleren, of om ze iets leuks te geven om op te zitten.De bObles Olifant kan gemakkelijk bijdragen aan het deense concept hygge, waardoor elke kinderkamer gezellig en leuk wordt.

De bObles Olifant is het perfecte hobbelpaard en leuke wip voor kinderen van alle leeftijden. Samen met bObles Chicken heb je gegarandeerd urenlang speelplezier voor jou en je baby.

Wanneer je baby op de buik op de Kip en Olifant ligt, worden zowel de nek als de rug versterkt terwijl je het leuke kantelgevoel voelt. Je peuter kan proberen om heen en weer of van links naar rechts te kantelen terwijl hij op de bObles olifant zit en als je kind groter wordt, durf de kanteling staand te doen terwijl je op je voeten balanceert.

Afmetingen: H 31, L 55, B 24 cm

Omdat alle  producten met de hand worden afgewerkt, is geen enkele precies hetzelfde en kunnen ze in grootte verschillen.

Materiaal: bObles Tumbling meubelen zijn gemaakt van EVA-schuim en getest voor kinderen. Het antislip oppervlak is zacht, gemakkelijk schoon te maken en laat geen sporen achter op de vloer. Was bObles met water.

Let op deze is marble grijs!