Bobles, Rol plank groen

 99,50

Categorie: Tag:

Beschrijving

Als je van snelheid houdt, is het bObles Rol plankje  het perfecte voor jou!
Kinderen en kinderlijke zielen van alle leeftijden kunnen zich vermaken met de bObles Roller. Laat je baby op de buik liggen op de bObles Roller en rol je baby zachtjes heen en weer, waarbij je de snelheid verhoogt of verlaagt, afhankelijk van waar je baby zich prettig bij voelt. Voor de meeste baby’s, peuters en kinderen zorgt de toegevoegde snelheid voor een beetje extra opwinding en vreugde.

Door nog een bObles-meubel op de bObles Roller te plaatsen, wordt het een snelle raceauto. Laat de fantasie de vrije loop en vind nieuwe manieren om te bouwen en te creëren. Hoe ouder je kind wordt, hoe creatiever en gekker de auto kan zijn.

De bObles Roller kan ook worden gebruikt als een leuke manier om speelgoed of bestek te vervoeren als mama of papa hulp nodig heeft bij het dekken van de eettafel.

Afmetingen: H 6, L 55, B 25 cm Omdat al onze producten met de hand worden afgewerkt, is geen enkele precies hetzelfde en kunnen ze in grootte verschillen.

Materiaal: bObles Tumbling meubelen zijn gemaakt van EVA-schuim en getest voor kinderen. Het antislip oppervlak is zacht, gemakkelijk schoon te maken en laat geen sporen achter op de vloer. Was bObles met water.

Let op deze is groen!