Maak je eigen poster, Heelal

 19,95

Categorie: Tag:

Beschrijving

De fonkelende sterrenhemel blijft fasinerend. Al eeuwenlang proberen wetenschappers de geheimen van het heelal te ontraffelen. Steeds weer ondekken zij nieuwe sterren, planeten, manen en zonnen.
Met deze supergave Poppik poster kun je op ondekkingstocht door ons heelal en leer je de verschillende sterrenbeelden en sterrenstelsels kennen. Lukt het jou om de kleine en de grote beer te vinden? De poster laat de sterrenhemel zowel zien vanaf het noordelijk als het zuidelijk halfrond. Om de sterrenhemel heen vind je de planeten en maanstanden. Je kunstwerk komt met behulp van de herpositioneerbare stickers langzaam tot leven. En het leukste is dat je poster in het donker oplicht. Zo kun jij vanuit jouw bed van de sterrenhemel genieten. Wil je de sterren van dichtbij bekijken. Het planetron in Dwingelo organiseert sterrenkijkavonden.

Met 640 glow in the dark stickers biedt deze poster urenlang creatief speelplezier. Ben je klaar? Lijst de poster dan in voor op de muur. Zo heb je er nog lang plezier van.

Inhoud:

  • 1 poster van 1 m x 68 cm
  • 640 herpositioneerbare stickers
Specificatie Omschrijving
Lengte 35 cm
Breedte 22 cm
Hoogte 0,5 cm
Leeftijd 7+
Merk Poppik