Spektro, Starter

 55,95

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Spektro Starter is vernieuwd en weer volop leverbaar. De nieuwe 2020-editie is de basisdoos uit de Spektro serie van verschillende experimenteersets waarmee kinderen spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen van Spektro Starter waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen d.m.v. eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt waardoor het mogelijk wordt verschillende circuits te bouwen.

De Spektro Starter is opgefrist en in een nieuw jasje gestoken. Deze Spektro Starter experimenteerset is de eerste van de nieuwe serie. De belangrijkste wijziging is de compleet nieuwe handleiding. Volledig in het Nederlands en gewijzigde opdrachten en foutjes uit de vorige handleiding zijn hersteld. Deze set bevat 32 onderdelen en wordt ook gezien als de vervanger van de oude Spektro 1 set.

Maak een mooie start met het ontdekken van elektriciteit met de experimenteer box Spektro Starter! In het meegeleverde instructieboekje staan meer dan 75 opdrachten waarmee je stap voor stap leert hoe je verschillende onderdelen kunt gebruiken. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een lampje te laten branden of om een muziekje te laten afspelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf schema’s te verzinnen waardoor het nog nét iets leuker wordt! Heb je iets fout gedaan? Dan is er niets aan de hand, Spektro is namelijk beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting. Alle onderdelen bevatten stevige drukknopverbindingen waardoor alles keer op keer te gebruiken is.

De serie Spektro electriciteit experimentsets bestaat verder uit de Spektro Light Show. Dit is een aanvulset/uitbreidingsset op de Spektro Starter, met tal van opdrachten op het thema licht. Later volgen nog meer nieuwe Spektro experimenteersets waaronder een nieuwe Spektro Moving Magnets en de Spektro RC Car, als aparte set of als aanvulset op de Spektro Starter.

Geschikt vanaf 8 jaar.

LET OP: er zijn 2 AA-batterijen nodig bij de Spektro Starter, deze worden niet meegeleverd.